Задоволство ми е да Ви се претставам.

 

Ви посакувам добредојде на сите.

На оваа платформа сум по првпат и се обидувам да се снајдам околу техничкиот дел на уредување на страната. Инаку како блогер не сум вчерашен. Веќе повеќе години сум присатен на повеќе сајтови.

Овде би сакал да ги презентирам убавините на Македонија. Акцент би ставил на здравствен туризам како и на презентирање на личности и правни субјекти кои јас ги ценам и почитувам.

Ви благодарам ако се одлучивте да ме следите.

Сите негативни критики кон моето блогирање се добредојдени и се заветувам дека нема да ги бришам ако се искажани на пристоен начин без вулгарности.

Ве поздравувам, Херр Момо.

 

 Online Konvertor - Latinica u Ćirilicu | Ćirilica u Latinicu

One thought on “Задоволство ми е да Ви се претставам.

  1. Идејата за здравствен туризам звучи одлично. WordPress како платформа е супер иако од старт можеби делува нејасно и празно.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.