Десет работи кои ги нервираат жените кај мажите.  

  1. Правење на Нијагарини водопади врз даската од WC школка.
  2. Подригнување после пиво како и вентилирање на гулапчиња.
  3. Непосветување доволно внимание на саканата.
  4. Неуреден, …бричен, околу ушите недоизбричен, под ноктите животинско царство, …по телото докази за Дарвиновата теорија.
  5. Без смисол за вкусно облекување, шарени чорапчиња на црни свечени пантолони.
  6. Заборавање на датуми, …прво запознавање, …прво бакнување, родендени, веридби, свадби, крштевки, венчавки.
  7. Евоцирање на спомени на бившата девојка во позитивна конотација.
  8. Старомодни убедувања за брак и семејство. Татко ми …
  9. Пикање нос во женска чанта.
  10. Десет работи кои ги нервираат жените кај мажите.

 

Не се по правилен редослед, …изберете си три омилени и додајте барем една своја.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.